Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ondo Dynamites Zamfara Eagles
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.3
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Ude geeft een hoge lob. Ilodigwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilodigwe geeft een lange en hoge pass. Dosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Klungelig pakt Ilodigwe de bal. Akinsehinde onderschept slim de pass. Salahudeen bereikt de bal nog maar net als eerste. Akinsehinde is nu in balbezit. Akinsehinde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ovie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovie speelt de bal door. Akinsehinde probeert naar een medespeler te passen. Salahudeen rent richting de bal. Salahudeen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ilodigwe geeft een lange en hoge pass. Ude met een sublieme pass. Ayegbeni heeft problemen om de bal te vangen. Dosu is nu in balbezit. Dosu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ledor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Ilodigwe probeert de bal aan de voet te houden. Dosu is nu in balbezit. Dosu met een sublieme pass. Garba rent richting de bal. Garba draait met de bal, schiet en ... Ledor bokst de bal weg.

32e minuut.
Nwordu rent richting de bal. Nwordu passt de bal zonder na te denken. Ogbodudu heeft problemen om de bal te vangen. Akinsehinde rent richting de bal. Akinsehinde draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zeigbo trapt de bal weg van het doel. Ayegbeni kopt de bal weg. Daar is Salahudeen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salahudeen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ondo Dynamites 62%, Zamfara Eagles 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ondo Dynamites - Zamfara Eagles 0:0

46e minuut.
Chukwunyere geeft een hoge lob. Inworp. Onwuzuruike met een snelle inworp. Garba rent richting de bal. Garba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ondo Dynamites - Zamfara Eagles 1:0

51e minuut.
Ehiorobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rufai is nu in balbezit. Rufai passt de bal in één keer door. Dosu rent richting de bal. Dosu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ondo Dynamites - Zamfara Eagles 2:0

61e minuut.
Ayegbeni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Monye kan de bal niet met de borst controleren. Garba verovert de bal door een tackle van achteren. Dosu is nu in balbezit. Dosu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ondo Dynamites - Zamfara Eagles 3:0

73e minuut.
Chukwunyere geeft een lange en hoge pass. Inworp. Onwuzuruike zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Esin de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Dosu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Ondo Dynamites - Zamfara Eagles 4:0

88e minuut.
Esin geeft een hoge lob. Ovie kopt de bal weg. Monye rent richting de bal. Ovie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovie geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ondo Dynamites 47%, Zamfara Eagles 53%.
Ondo Dynamites - Zamfara Eagles 4:0