Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Delta Comets Roaring Kings
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Oruma bereikt de bal nog maar net als eerste. Okemiri is nu in balbezit. Oruma onderschept slim de pass. Oruma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Delta Comets - Roaring Kings 0:1

17e minuut.
Ademola geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nwobodo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shakpoke bereikt de bal nog maar net als eerste. Shakpoke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Fatusi geeft de bal voor. Odiye speelt de bal door. Oruma is nu in balbezit. Oruma haalt uit met een fantastische trap. Eguavoen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delta Comets - Roaring Kings 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delta Comets 49%, Roaring Kings 51%.
Delta Comets - Roaring Kings 0:2

73e minuut.
Shakpoke rent richting de bal. Shakpoke met een sublieme pass. Frimpong controleert de bal met de borst. Nwordu is nu in balbezit. Nwordu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Oliha trapt de bal weg. Odegbami kopt de bal weg. Daar is Choji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oruma is nu in balbezit. Oruma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Frimpong geeft de bal voor. Oruma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Choji bereikt de bal nog maar net als eerste. Odegbami rent richting de bal. Odegbami haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Shakpoke rent richting de bal. Shakpoke passt de bal in één keer door. Nwordu is nu in balbezit. Nwordu schiet op doel. Oliha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delta Comets - Roaring Kings 1:2

84e minuut.
Omotayo rent richting de bal. Odiye verovert de bal door een tackle van achteren. Odiye speelt de bal door. Oruma is nu in balbezit. Oruma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delta Comets 43%, Roaring Kings 57%.
Delta Comets - Roaring Kings 1:2