Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ogun Boys Zamfara Eagles
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20.6
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


7e minuut.
Ude verovert de bal door een tackle van achteren. Ude met een sublieme pass. Salahudeen is nu in balbezit. Akinsehinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Akinsehinde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogun Boys - Zamfara Eagles 0:1

11e minuut.
Ekeh rent richting de bal. Ayeni onderschept slim de pass. Ayeni met een sublieme pass. Salahudeen is nu in balbezit. Salahudeen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Klungelig pakt Ekeh de bal. Akinsehinde rent richting de bal. Akinsehinde passt de bal zonder na te denken. Salahudeen rent richting de bal. Salahudeen draait met de bal, schiet en ... Lawal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Sodje probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ayeni neemt de hoekschop. Monye rent richting de bal. Monye schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Eliakwu kopt de bal weg. Salahudeen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Omoefe. Omoefe krijgt een gele kaart. Salahudeen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ayegbeni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Akinsehinde de bal onder controle te krijgen. Akinsehinde speelt de bal door. Salahudeen bereikt de bal nog maar net als eerste. Salahudeen draait met de bal, schiet en ... Lawal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ahmed is nu in balbezit. Ayegbeni onderschept slim de pass. Ayegbeni passt de bal zonder na te denken. Salahudeen is nu in balbezit. Salahudeen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Akinsehinde onderschept slim de pass. Akinsehinde speelt de bal door. Salahudeen is nu in balbezit. Salahudeen schiet op doel. Sodje probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ogun Boys - Zamfara Eagles 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogun Boys 69%, Zamfara Eagles 31%.
Ogun Boys - Zamfara Eagles 0:2

52e minuut.
Ledor trapt de bal weg van het doel. Akinsehinde is nu in balbezit. Akinsehinde met een sublieme pass. Salahudeen is nu in balbezit. Salahudeen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ayeni met een snelle inworp. Chiedozie rent richting de bal. Akinsehinde verovert de bal door een tackle van achteren. Akinsehinde geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obiorah met de inworp. Ayegbeni rent richting de bal. Nwanu onderschept slim de pass. Nwanu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogun Boys 55%, Zamfara Eagles 45%.
Ogun Boys - Zamfara Eagles 0:2