Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 21:25
  • Competitiewedstrijd: League IV 18
  • Stadion: Fiat Fc Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1498
FC Fighters Lord Richie fc
Normal Tactiek 433
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 20.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Okafor speelt de bal door. Elejiko kopt de bal weg. Ojigwe probeert naar een medespeler te passen. Okorie is nu in balbezit. Okorie geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Anosike is nu in balbezit. Anosike passt de bal zonder na te denken. Aminu rent richting de bal. Aminu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - Lord Richie fc 1:0

10e minuut.
Emedosi onderschept slim de pass. Anikputa rent richting de bal. Emedosi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anikputa roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Anikputa kan niet meer verder spelen. Martins komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Ojigwe passt de bal in één keer door. Anosike is nu in balbezit. Anosike met een sublieme pass. Aminu is nu in balbezit. Aminu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Okafor trapt de bal weg van het doel. Nwachukwu rent richting de bal. Nwachukwu geeft de bal voor. Aminu probeert de bal aan de voet te houden. Aminu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Adiele kopt de bal weg. Obidimalor is nu in balbezit. Obidimalor passt de bal met de wreef. Elejiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Elejiko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Martins rent richting de bal. Ejide verovert de bal door een tackle van achteren. Ejide passt de bal met de wreef. Anosike rent richting de bal. Anosike draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ojigwe kopt de bal weg. Anosike is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Obiekwu. Obiekwu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fighters 45%, Lord Richie fc 55%.
FC Fighters - Lord Richie fc 1:0

58e minuut.
Anosike passt de bal met de wreef. Ejide geeft een lange en hoge pass. Ojigwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojigwe schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ogungbure de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ejide rent richting de bal. Ejide speelt de bal door. Aminu rent richting de bal. Anosike rent richting de bal. Anosike haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ozuah geeft de bal voor. Inworp. Ejide met een snelle inworp. Anosike rent richting de bal. Anosike geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ojigwe verovert de bal door een tackle van achteren. Nwachukwu rent richting de bal. Nwachukwu probeert naar een medespeler te passen. Aminu rent richting de bal. Aminu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fighters 40%, Lord Richie fc 60%.
FC Fighters - Lord Richie fc 1:0