Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lagos Wolves Sokoto Connection
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Choji rent richting de bal. Choji passt de bal met de wreef. Ukohu rent richting de bal. Ukohu haalt uit met een fantastische trap. Shakpoke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagos Wolves - Sokoto Connection 1:0

7e minuut.
Ige is nu in balbezit. Ige met een sublieme pass. Adiele rent richting de bal. Ukohu verovert de bal door een tackle van achteren. Ukohu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagos Wolves - Sokoto Connection 2:0

13e minuut.
Ukohu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Adiele komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Oliha rent richting de bal. Ahmed onderschept slim de pass. Ahmed speelt de bal door. Ige rent richting de bal. Ige haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ige probeert naar een medespeler te passen. Teberen is nu in balbezit. Sodje tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Teberen moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Teberen kan niet meer verder spelen. Ileagu komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Kalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adiele is nu in balbezit. Kalu begaat een overtreding. Kalu krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Adiele is nu in balbezit. Adiele passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Umar de bal onder controle te krijgen. Ige rent richting de bal. Ige schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Olugbodi rent richting de bal. Opabunmi rent richting de bal. Olugbodi verovert de bal door een tackle van achteren. Oliha verovert de bal door een tackle van achteren. Oliha speelt de bal door. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lagos Wolves 61%, Sokoto Connection 39%.
Lagos Wolves - Sokoto Connection 2:0

61e minuut.
Kalu probeert naar een medespeler te passen. Olugbodi is nu in balbezit. Oliha onderschept slim de pass. Ige onderschept slim de pass. Ige schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Umar passt de bal in één keer door. Ejiofor bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejiofor geeft een lange en hoge pass. Olugbodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Olugbodi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Kalu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ige zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adiele geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagos Wolves - Sokoto Connection 3:0

81e minuut.
Ige geeft een hoge lob. Adiele probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ileagu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ileagu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Opabunmi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Abbey de bal onder controle te krijgen. Oliha geeft een hoge lob. Ileagu rent richting de bal. Ileagu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lagos Wolves - Sokoto Connection 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lagos Wolves 41%, Sokoto Connection 59%.
Lagos Wolves - Sokoto Connection 4:0