Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smoking Cheetahs Cross-River Lords
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Lawal speelt de bal door. Ikeagu is nu in balbezit. Obafemi maakt een afschuwelijke overtreding. Obafemi krijgt een gele kaart. Ikeagu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ikeagu kan niet meer verder spelen. Ijoh komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Ijoh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aminu rent richting de bal. Obafemi rent richting de bal. Ikebuahu rent richting de bal. Ikebuahu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smoking Cheetahs - Cross-River Lords 0:1

12e minuut.
Lawal is nu in balbezit. Ijoh rent richting de bal. Lawal bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafemi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ijoh is nu in balbezit. Lawal verovert de bal door een tackle van achteren. Lawal probeert naar een medespeler te passen. Ikebuahu rent richting de bal. Ikebuahu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Akabuogu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bankole met een snelle inworp. Emenalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Emenalo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smoking Cheetahs 58%, Cross-River Lords 42%.
Smoking Cheetahs - Cross-River Lords 0:1

47e minuut.
Babalade rent richting de bal. Okafor is nu in balbezit. Okafor haalt uit met een fantastische trap. Okon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ngedi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Smoking Cheetahs - Cross-River Lords 1:1

56e minuut.
Nwaneri probeert naar een medespeler te passen. Bankole is nu in balbezit. Bankole met een sublieme pass. Ikebuahu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikebuahu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Nwaneri is nu in balbezit. Nwaneri passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aminu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Emenalo geeft de bal voor. Ngedi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Babalade rent richting de bal. Babalade draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smoking Cheetahs - Cross-River Lords 2:1

64e minuut.
Olawaniyi met een sublieme pass. Okafor bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawal begaat een overtreding. Lawal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smoking Cheetahs 37%, Cross-River Lords 63%.
Smoking Cheetahs - Cross-River Lords 2:1