Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Delta Kings Roaring Kings
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.8
hopeless Schieten unsatisfactory
hopeless Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Odiye bereikt de bal nog maar net als eerste. Odiye passt de bal met de wreef. Frimpong met een sublieme pass. Oruma rent richting de bal. Oruma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Delta Kings - Roaring Kings 0:1

5e minuut.
Odegbami onderschept slim de pass. Odegbami met een sublieme pass. Osondu speelt de bal door. Iyenemi heeft problemen om de bal te vangen. Iyenemi schiet op doel. Oliha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Nwordu met een sublieme pass. Frimpong bereikt de bal nog maar net als eerste. Frimpong probeert naar een medespeler te passen. Oruma is nu in balbezit. Oruma haalt uit met een fantastische trap. Odegbami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Odiye bereikt de bal nog maar net als eerste. Omagufi met een sublieme pass. Okunowo heeft problemen om de bal te vangen. Oruma onderschept slim de pass. Oruma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Delta Kings - Roaring Kings 0:2

29e minuut.
Okunowo bereikt de bal nog maar net als eerste. Odegbami verovert de bal door een tackle van achteren. Odegbami passt de bal in één keer door. Oruma bereikt de bal nog maar net als eerste. Oruma schiet op doel. Odegbami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oruma rent richting de bal. Oruma schiet op doel. Odegbami probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Delta Kings - Roaring Kings 0:3

37e minuut.
Omagufi passt de bal met de wreef. Ola rent richting de bal. Ola passt de bal zonder na te denken. Iyenemi heeft problemen om de bal te vangen. Iyenemi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Odegbami probeert de bal met de borst te controleren. Omagufi is nu in balbezit. Met opzet legt Anyamkegh zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Anyamkegh naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delta Kings 61%, Roaring Kings 39%.
Delta Kings - Roaring Kings 0:3

51e minuut.
Bale rent richting de bal. Nwordu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bale tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bale krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Omagufi rent richting de bal. Omagufi probeert naar een medespeler te passen. Odiah rent richting de bal. Odegbami bereikt de bal nog maar net als eerste. Odegbami haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Oruma is nu in balbezit. Odegbami bereikt de bal nog maar net als eerste. Babalade rent richting de bal. Odegbami onderschept slim de pass. Odegbami draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Babalade geeft een hoge lob. Ogbuke probeert naar een medespeler te passen. Oruma bereikt de bal nog maar net als eerste. Oruma haalt uit met een fantastische trap. Odegbami werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delta Kings - Roaring Kings 0:4

75e minuut.
Frimpong geeft een lange en hoge pass. Omagufi is nu in balbezit. Omagufi passt de bal in één keer door. Iyenemi rent richting de bal. Iyenemi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Omagufi kopt de bal weg. Nwordu rent richting de bal. Bale begaat een overtreding. Bale krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Nwordu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nwordu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Oruma bereikt de bal nog maar net als eerste. Oruma draait met de bal, schiet en ... Odegbami probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Daar is Irozuru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Irozuru geeft de bal voor. Ola kopt de bal weg. Iyenemi heeft problemen om de bal te vangen. Iyenemi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delta Kings 51%, Roaring Kings 49%.
Delta Kings - Roaring Kings 0:4