Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 21:25
  • Competitiewedstrijd: League IV 18
  • Stadion: FX_Hee Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1800
AC Dynamites Delta Comets
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Choji passt de bal met de wreef. Anyanwu rent richting de bal. Eguavoen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anyanwu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

21e minuut.
Yobo speelt de bal door. Nwobodo rent richting de bal. Nwobodo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Okemiri de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dynamites - Delta Comets 1:0

44e minuut.
Eguavoen probeert naar een medespeler te passen. Agu is nu in balbezit. Agu passt de bal met de wreef. Nwobodo is nu in balbezit. Nwobodo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Dynamites 38%, Delta Comets 62%.
AC Dynamites - Delta Comets 1:0

53e minuut.
Obiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Anikputa onderschept slim de pass. Anikputa speelt de bal door. Nwobodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwobodo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Eguavoen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Eguavoen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Omoyinmi passt de bal met de wreef. Anyanwu rent richting de bal. Anyanwu passt de bal met de wreef. Nwobodo is nu in balbezit. Nwobodo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dynamites - Delta Comets 2:0

60e minuut.
Olomuyina met een sublieme pass. Nwobodo rent richting de bal. Omotayo is nu in balbezit. Nwobodo onderschept slim de pass. Nwobodo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Omoyinmi onderschept slim de pass. Omoyinmi speelt de bal door. Enyeama bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwordu verovert de bal door een tackle van achteren. Nwordu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Eguavoen kopt de bal weg. Agu is nu in balbezit. Shakpoke verovert de bal door een tackle van achteren. Shakpoke geeft een lange en hoge pass. Nwobodo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Dynamites 49%, Delta Comets 51%.
AC Dynamites - Delta Comets 2:0