Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zamfara Eagles Fiat Fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.5
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Casmir rent richting de bal. Akinsehinde verovert de bal door een tackle van achteren. Akinsehinde met een sublieme pass. Salahudeen bereikt de bal nog maar net als eerste. Salahudeen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Omodiagbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Omodiagbe speelt de bal door. Oparaku is nu in balbezit. Oparaku haalt uit met een fantastische trap. Esin probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Esin geeft een lange en hoge pass. Okemiri kopt de bal weg. Esin kan de bal niet met de borst controleren. Nwanu is nu in balbezit. Nwanu draait met de bal, schiet en ... Ledor bokst de bal weg.

33e minuut.
Ayeni speelt de bal door. Akinsehinde is nu in balbezit. Akinsehinde passt de bal in één keer door. Salahudeen rent richting de bal. Salahudeen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ovie geeft een hoge lob. Klungelig pakt Akinsehinde de bal. Casmir rent richting de bal. Salahudeen verovert de bal door een tackle van achteren. Salahudeen schiet op doel. Osagie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zamfara Eagles - Fiat Fc 1:0

40e minuut.
Ohaegbu is nu in balbezit. Ohaegbu passt de bal in één keer door. Oparaku speelt de bal door. Uche is nu in balbezit. Uche haalt uit met een fantastische trap. Ledor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zamfara Eagles 61%, Fiat Fc 39%.
Zamfara Eagles - Fiat Fc 1:0

54e minuut.
Uche is nu in balbezit. Ayegbeni legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Uche raakt geblesseerd tijdens het duel. Uche neemt de penalty, wat een uithaal! Ledor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zamfara Eagles - Fiat Fc 1:1

56e minuut.
Osim is nu in balbezit. Salahudeen verovert de bal door een tackle van achteren. Akinsehinde rent richting de bal. Salahudeen rent richting de bal. Salahudeen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Esin geeft een hoge lob. Inworp. Nwanu met een snelle inworp. Uche is nu in balbezit. Uche schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ayegbeni is nu in balbezit. Ohaegbu rent richting de bal. Ayegbeni geeft de bal voor. Ayeni rent richting de bal. Ayeni geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Akinsehinde met een sublieme pass. Iroha geeft een lange en hoge pass. Ehiorobo heeft problemen om de bal te vangen. Akinsehinde rent richting de bal. Akinsehinde geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Ovie met de inworp. Akinsehinde is nu in balbezit. Akinsehinde geeft een hoge lob. Ayeni is nu in balbezit. Ayeni haalt uit met een fantastische trap. Osagie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Osim geeft een hoge lob. Inworp. Ayeni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akinsehinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Akinsehinde draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zamfara Eagles 33%, Fiat Fc 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zamfara Eagles - Fiat Fc 1:1