Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Delta Comets Delta Kings
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.7
average Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Nwordu rent richting de bal. Okunowo rent richting de bal. Nwordu onderschept slim de pass. Shakpoke is nu in balbezit. Shakpoke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Ogbuke verovert de bal door een tackle van achteren. Ogbuke geeft een hoge lob. Odiah heeft problemen om de bal te vangen. Nwobodo rent richting de bal. Nwobodo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Okemiri geeft de bal voor. Inworp. Irozuru met een snelle inworp. Agu bereikt de bal nog maar net als eerste. Agu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Okunowo heeft problemen om de bal te vangen. Shakpoke is nu in balbezit. Okunowo begaat een overtreding. Okunowo krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Agu is nu in balbezit. Daar is Iyenemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iyenemi is nu in balbezit. Iyenemi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Okemiri geeft een hoge lob. Omagufi kopt de bal weg. Irozuru probeert de bal aan de voet te houden. Iyenemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iyenemi schiet op doel. Eguavoen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delta Comets 62%, Delta Kings 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Delta Comets - Delta Kings 0:0

51e minuut.
Obiku met een sublieme pass. Odiah bereikt de bal nog maar net als eerste. Odiah probeert naar een medespeler te passen. Nwordu is nu in balbezit. Nwordu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Shakpoke bereikt de bal nog maar net als eerste. Okunowo verovert de bal door een tackle van achteren. Okunowo met een sublieme pass. Irozuru geeft een hoge lob. Iyenemi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Delta Comets - Delta Kings 0:1

82e minuut.
Ogbuke bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbuke geeft een hoge lob. Nwordu kopt de bal weg. Shakpoke is nu in balbezit. Shakpoke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Delta Comets - Delta Kings 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delta Comets 46%, Delta Kings 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Delta Comets - Delta Kings 1:1