Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokoto Connection Zamfara Eagles
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Ige is nu in balbezit. Ige met een sublieme pass. Olugbodi is nu in balbezit. Olugbodi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Esin de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokoto Connection - Zamfara Eagles 1:0

10e minuut.
Ude rent richting de bal. Ige onderschept slim de pass. Ige passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Olugbodi de bal. Olugbodi haalt uit met een fantastische trap. Ledor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Esin bereikt de bal nog maar net als eerste. Esin geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ige met een sublieme pass. Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehiorobo begaat een overtreding. Ehiorobo krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Ayegbeni rent richting de bal. Ayegbeni passt de bal met de wreef. Ayeni geeft de bal voor. Akinsehinde heeft problemen om de bal te vangen. Akinsehinde haalt uit met een fantastische trap. Shakpoke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Ige met een sublieme pass. Olugbodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Esin rent richting de bal. Olugbodi verovert de bal door een tackle van achteren. Olugbodi haalt uit met een fantastische trap. Ledor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Chukwunyere de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Ejiofor met een sublieme pass. Monye rent richting de bal. Kalu maakt een afschuwelijke overtreding. Kalu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokoto Connection 45%, Zamfara Eagles 55%.
Sokoto Connection - Zamfara Eagles 1:0

59e minuut.
Olugbodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukwunyere onderschept slim de pass. Chukwunyere passt de bal zonder na te denken. Fatusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatusi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Ude geeft een lange en hoge pass. Kalu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akinsehinde. Akinsehinde krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Udebuluzor passt de bal in één keer door. Fatusi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ude. Fatusi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokoto Connection 29%, Zamfara Eagles 71%.
Sokoto Connection - Zamfara Eagles 1:0