Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 21:25
  • Competitiewedstrijd: League IV 18
  • Stadion: Bedford Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1631
Bedford Lord Richie fc
433 Tactiek 442
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.2 gemiddelde waardering 21.7
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Obiekwu onderschept slim de pass. Obiekwu met een sublieme pass. Ayeni rent richting de bal. Osueke onderschept slim de pass. Osueke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Adiele passt de bal in één keer door. Alegbe rent richting de bal. Obiekwu verovert de bal door een tackle van achteren. Obiekwu draait met de bal, schiet en ... Adamu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bedford - Lord Richie fc 0:1

11e minuut.
Okoh verovert de bal door een tackle van achteren. Adiele onderschept slim de pass. Adiele passt de bal zonder na te denken. Obiekwu heeft problemen om de bal te vangen. Obiekwu schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Agunbiade de bal. Osueke bereikt de bal nog maar net als eerste. Osueke schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Alegbe geeft de bal voor. Imagbudu rent richting de bal. Imagbudu geeft een hoge lob. Ojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Adiele bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiekwu is nu in balbezit. Agunbiade tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Agunbiade krijgt een gele kaart. Obiekwu raakt geblesseerd tijdens het duel. Udeze zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Adiele passt de bal zonder na te denken. Okoduwa rent richting de bal. Udeze begaat een overtreding. Udeze krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Adiele bereikt de bal nog maar net als eerste. Adiele geeft de bal voor. Daar is Alegbe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obiekwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiekwu schiet op doel. Adamu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bedford - Lord Richie fc 0:2

25e minuut.
Okoronkwo heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Odiah. Okoronkwo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Okoronkwo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Osueke de bal. Adiele is nu in balbezit. Adiele draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Elejiko speelt de bal door. Daar is Odiah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odiah speelt de bal door. Ojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Odiah is nu in balbezit. Okoronkwo verovert de bal door een tackle van achteren. Okoronkwo probeert naar een medespeler te passen. Osueke bereikt de bal nog maar net als eerste. Osueke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Elejiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayinde onderschept slim de pass. Ayinde speelt de bal door. Ojo is nu in balbezit. Ojo schiet op doel. Madu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Osueke bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiekwu is nu in balbezit. Odiah bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiekwu verovert de bal door een tackle van achteren. Obiekwu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Agunbiade rent richting de bal. Adiele bereikt de bal nog maar net als eerste. Adiele met een sublieme pass. Osueke bereikt de bal nog maar net als eerste. Osueke schiet op doel. Adamu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bedford 61%, Lord Richie fc 39%.
Bedford - Lord Richie fc 0:2

50e minuut.
Agunbiade geeft een lange en hoge pass. Udenkwor rent richting de bal. Ayinde schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ayinde krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Ekwueme passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Okoduwa de bal. Okoduwa probeert naar een medespeler te passen. Ojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojo haalt uit met een fantastische trap. Madu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bedford 62%, Lord Richie fc 38%.
Bedford - Lord Richie fc 0:2