Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fiat Fc Delta Comets
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten adequate
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Nwanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eguavoen speelt de bal door. Omotayo heeft problemen om de bal te vangen. Oparaku rent richting de bal. Oparaku draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Olufemi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Omoyinmi de bal. Omoyinmi probeert naar een medespeler te passen. Shakpoke bereikt de bal nog maar net als eerste. Shakpoke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Obiku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uche rent richting de bal. Uche passt de bal in één keer door. Oparaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Oparaku schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Ohaegbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohaegbu passt de bal zonder na te denken. Omoyinmi rent richting de bal. Uche onderschept slim de pass. Uche draait met de bal, schiet en ... Eguavoen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Omoyinmi geeft de bal voor. Inworp. Nwanu met een snelle inworp. Uche bereikt de bal nog maar net als eerste. Uche draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

25e minuut.
Obiku controleert de bal met de borst. Oparaku is nu in balbezit. Oparaku haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Okemiri de bal onder controle te krijgen. Eguavoen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiat Fc - Delta Comets 1:0

36e minuut.
Casmir geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ofodile met de inworp. Shakpoke is nu in balbezit. Shakpoke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fiat Fc - Delta Comets 1:1

42e minuut.
Okemiri rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nwobodo neemt de hoekschop. Ofodile probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Osim de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiat Fc - Delta Comets 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiat Fc 55%, Delta Comets 45%.
Fiat Fc - Delta Comets 1:2

56e minuut.
Olufemi rent richting de bal. Shakpoke bereikt de bal nog maar net als eerste. Olufemi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olufemi krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Okemiri heeft problemen om de bal te vangen. Okemiri geeft een lange en hoge pass. Omoyinmi speelt de bal door. Shakpoke bereikt de bal nog maar net als eerste. Shakpoke draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Omodiagbe kopt de bal weg. Omoyinmi rent richting de bal. Olufemi verovert de bal door een tackle van achteren. Uche rent richting de bal. Uche schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiat Fc 38%, Delta Comets 62%.
Fiat Fc - Delta Comets 1:2