Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Delta Kings Shining ???? FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.7
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen weak


21e minuut.
Atuegbu onderschept slim de pass. Udi rent richting de bal. Okunowo onderschept slim de pass. Iyenemi is nu in balbezit. Iyenemi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bale kopt de bal weg. Chukwu is nu in balbezit. Chukwu met een sublieme pass. Ikeagu rent richting de bal. Ikeagu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Irozuru geeft een lange en hoge pass. Mbong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Omagufi met een sublieme pass. Bale rent richting de bal. Bale schiet op doel. Ogbodo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delta Kings 40%, Shining ???? FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Delta Kings - Shining ???? FC 0:0

47e minuut.
Udi geeft de bal voor. Babalade kopt de bal weg. Owubokiri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Okon is nu in balbezit. Okon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Delta Kings - Shining ???? FC 0:1

63e minuut.
Udi onderschept slim de pass. Udi passt de bal in één keer door. Babalade is nu in balbezit. Ikeagu verovert de bal door een tackle van achteren. Ikeagu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ayegbeni passt de bal in één keer door. Atuegbu is nu in balbezit. Atuegbu passt de bal met de wreef. Ikeagu rent richting de bal. Ikeagu haalt uit met een fantastische trap. Odegbami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Ogbuke geeft een lange en hoge pass. Irozuru is nu in balbezit. Irozuru probeert naar een medespeler te passen. Bale rent richting de bal. Bale haalt uit met een fantastische trap. Ogbodo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delta Kings 36%, Shining ???? FC 64%.
Delta Kings - Shining ???? FC 0:1