Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ondo Flamingoes Smoking Bulls
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Agali verovert de bal door een tackle van achteren. Agali heeft problemen om de bal te vangen. Agali probeert naar een medespeler te passen. Shuaibu is nu in balbezit. Shuaibu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Teberen is nu in balbezit. Michael onderschept slim de pass. Michael probeert naar een medespeler te passen. Bankole rent richting de bal. Bankole schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Akpoborie met een sublieme pass. Offor bereikt de bal nog maar net als eerste. Offor probeert naar een medespeler te passen. Agali is nu in balbezit. Agali draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Nwobodo passt de bal zonder na te denken. Daar is Akpoborie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ekwueme speelt de bal door. Bankole is nu in balbezit. Bankole schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Akpoborie passt de bal zonder na te denken. Inworp. Chibueze met een snelle inworp. Ekwueme rent richting de bal. Ekwueme geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ondo Flamingoes 63%, Smoking Bulls 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ondo Flamingoes - Smoking Bulls 0:0

48e minuut.
Chibueze heeft problemen om de bal te vangen. Shuaibu rent richting de bal. Shuaibu passt de bal in één keer door. Bankole is nu in balbezit. Bankole schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ondo Flamingoes - Smoking Bulls 0:1

51e minuut.
Chibueze probeert naar een medespeler te passen. Michael is nu in balbezit. Michael geeft de bal voor. Offor is nu in balbezit. Offor geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Shola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbodudu is nu in balbezit. Ogbodudu passt de bal in één keer door. Teberen is nu in balbezit. Teberen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ondo Flamingoes - Smoking Bulls 0:2

82e minuut.
Oliseh geeft de bal voor. Chibueze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chibueze speelt de bal door. Bankole bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankole haalt uit met een fantastische trap. Agoye bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ondo Flamingoes 39%, Smoking Bulls 61%.
Ondo Flamingoes - Smoking Bulls 0:2