Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 21:25
  • Competitiewedstrijd: League IV 19
  • Stadion: Supa st Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1433
Osun Princes Borno Bulls
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Olawaniyi passt de bal met de wreef. Ola rent richting de bal. Ola probeert naar een medespeler te passen. Shuaibu rent richting de bal. Shuaibu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Nwaneri met een harde bal richting middenveld. Okocha rent richting de bal. Olawaniyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Okocha verovert de bal door een tackle van achteren. Okocha speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Nwaneri trapt de bal weg. Dosu kopt de bal weg. Daar is Odiah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shuaibu is nu in balbezit. Shuaibu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Osun Princes - Borno Bulls 1:0

21e minuut.
Akinbiyi met een sublieme pass. Oliha rent richting de bal. Met opzet legt Dosu zijn tegenspeler op de grond. Dosu krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Chukwunyere passt de bal met de wreef. Pascal is nu in balbezit. Pascal passt de bal in één keer door. Shuaibu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuaibu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Osun Princes - Borno Bulls 2:0

41e minuut.
Pascal passt de bal met de wreef. Famewo is nu in balbezit. Met opzet legt Ola zijn tegenspeler op de grond. Ola krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osun Princes 64%, Borno Bulls 36%.
Osun Princes - Borno Bulls 2:0

48e minuut.
Olawaniyi rent richting de bal. Anikputa verovert de bal door een tackle van achteren. Anikputa met een sublieme pass. Akinbiyi rent richting de bal. Akinbiyi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Ekeh passt de bal zonder na te denken. Oliha rent richting de bal. Madu onderschept slim de pass. Akinbiyi is nu in balbezit. Akinbiyi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Olawaniyi verovert de bal door een tackle van achteren. Olawaniyi met een sublieme pass. Odiah rent richting de bal. Shuaibu onderschept slim de pass. Shuaibu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Okocha geeft een hoge lob. Chukwunyere is nu in balbezit. Okocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukwunyere onderschept slim de pass. Chukwunyere geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Oliha rent richting de bal. Chukwunyere rent richting de bal. Oliha begaat een overtreding. Oliha krijgt een gele kaart. Chukwunyere is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chukwunyere zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Shuaibu rent richting de bal. Shuaibu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osun Princes 55%, Borno Bulls 45%.
Osun Princes - Borno Bulls 2:0