Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benue Bursts Ondo Flamingoes
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 21.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Anosike neemt de hoekschop. Anosike rent richting de bal. Anosike schiet op doel. Oliseh probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Anosike passt de bal met de wreef. Ojigwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojigwe passt de bal met de wreef. Ojigwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojigwe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Benue Bursts - Ondo Flamingoes 1:0

32e minuut.
Ojigwe onderschept slim de pass. Anosike is nu in balbezit. Anosike passt de bal zonder na te denken. Ojigwe rent richting de bal. Ojigwe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ojigwe rent richting de bal. Ojigwe rent richting de bal. Ojigwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojigwe haalt uit met een fantastische trap. Agoye probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Shola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akpoborie geeft de bal voor. Daar is Fasindo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shuaibu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuaibu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benue Bursts 52%, Ondo Flamingoes 48%.
Benue Bursts - Ondo Flamingoes 1:0

53e minuut.
Wahab onderschept slim de pass. Wahab passt de bal met de wreef. Ojigwe rent richting de bal. Ojigwe is nu in balbezit. Ojigwe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Benue Bursts - Ondo Flamingoes 2:0

56e minuut.
Anosike verovert de bal door een tackle van achteren. Anosike speelt de bal door. Oliseh is nu in balbezit. Ojigwe verovert de bal door een tackle van achteren. Ojigwe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Michael verovert de bal door een tackle van achteren. Michael speelt de bal door. Ofodile rent richting de bal. Agali onderschept slim de pass. Agali draait met de bal, schiet en ... Adigun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benue Bursts 47%, Ondo Flamingoes 53%.
Benue Bursts - Ondo Flamingoes 2:0