Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ondo Flamingoes Rose Football Club
Normal Tactiek 343
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 20.6
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Shola is nu in balbezit. Dosunmu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shola maakt een afschuwelijke overtreding. Shola krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Dosunmu rent richting de bal. Akpoborie verovert de bal door een tackle van achteren. Agbim begaat een overtreding. Agbim krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Adepoju is nu in balbezit. Agali onderschept slim de pass. Adepoju begaat een overtreding. Agali is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Agali neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Daar is Oliha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shola is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oliha. Oliha krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Ejiofor geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Michael de bal onder controle te krijgen. Njoku kopt de bal weg. Klungelig pakt Oliseh de bal. Agbim is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Ondo Flamingoes - Rose Football Club 0:1

43e minuut.
Ikeagu passt de bal zonder na te denken. Agali is nu in balbezit. Siasia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Siasia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ondo Flamingoes 43%, Rose Football Club 57%.
Ondo Flamingoes - Rose Football Club 0:1

47e minuut.
Okechukwu rent richting de bal. Okechukwu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Oliha de bal onder controle te krijgen. Offor is nu in balbezit. Offor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Agbim is nu in balbezit. Njoku rent richting de bal. Isah verovert de bal door een tackle van achteren. Agbim is nu in balbezit. Agbim schiet op doel. Agoye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Ejiofor bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejiofor passt de bal in één keer door. Njoku rent richting de bal. Agbim bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ondo Flamingoes - Rose Football Club 0:2

83e minuut.
Obodo met een harde bal richting middenveld. Ejiofor kopt de bal weg. Dosu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Njoku is nu in balbezit. Njoku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ondo Flamingoes - Rose Football Club 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ondo Flamingoes 58%, Rose Football Club 42%.
Ondo Flamingoes - Rose Football Club 0:3