Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tippy winning XI Citadel FC Akobo Ibadan
Attack Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Igbinadolor speelt de bal door. Omolade bereikt de bal nog maar net als eerste. Omolade geeft een lange en hoge pass. Shittu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shittu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Nwanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwanu geeft de bal voor. Daar is Ude, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shittu rent richting de bal. Shittu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tippy winning XI - Citadel FC Akobo Ibadan 0:1

21e minuut.
Omolade is nu in balbezit. Emigo verovert de bal door een tackle van achteren. Eboh met een sublieme pass. Enyeama heeft problemen om de bal te vangen. Enyeama haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Ude geeft de bal voor. Inworp. Melkam met een snelle inworp. Adepoju rent richting de bal. Adepoju haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Layeni met een sublieme pass. Udi rent richting de bal. Udi bereikt de bal nog maar net als eerste. Udi verovert de bal door een tackle van achteren. Udi geeft de bal voor. Ajao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Shittu is nu in balbezit. Shittu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tippy winning XI - Citadel FC Akobo Ibadan 0:2

39e minuut.
Eboh passt de bal zonder na te denken. Emigo speelt de bal door. Esin rent richting de bal. Esin schiet op doel. Madu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Salami geeft een hoge lob. Mohammed bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohammed geeft een lange en hoge pass. Shittu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shittu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tippy winning XI 60%, Citadel FC Akobo Ibadan 40%.
tippy winning XI - Citadel FC Akobo Ibadan 0:2

49e minuut.
Esin kopt de bal weg. Eboh heeft problemen om de bal te vangen. Emigo rent richting de bal. Eboh is nu in balbezit. Eboh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tippy winning XI - Citadel FC Akobo Ibadan 1:2

56e minuut.
Ekhosuehi bereikt de bal nog maar net als eerste. Igbinadolor is nu in balbezit. Igbinadolor passt de bal in één keer door. Adepoju rent richting de bal. Adepoju haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Melkam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ademola rent richting de bal. Adepoju verovert de bal door een tackle van achteren. Adepoju geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Igbinadolor met een snelle inworp. Omolade heeft problemen om de bal te vangen. Udi bereikt de bal nog maar net als eerste. Omolade onderschept slim de pass. Omolade geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Udi met de inworp. Daar is Ademola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adepoju tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adepoju krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Emigo verovert de bal door een tackle van achteren. Emigo geeft een lange en hoge pass. Layeni probeert de bal aan de voet te houden. Eboh is nu in balbezit. Eboh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Udi met een snelle inworp. Ademola kan de bal niet met de borst controleren. Adepoju speelt de bal door. Shittu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shittu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tippy winning XI 53%, Citadel FC Akobo Ibadan 47%.
tippy winning XI - Citadel FC Akobo Ibadan 1:2