Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orlando Stars Supa st
Normal Tactiek Attack
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Famewo passt de bal zonder na te denken. Baruwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Baruwa geeft de bal voor. Onwuzuruike rent richting de bal. Onwuzuruike draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orlando Stars - Supa st 0:1

19e minuut.
Abana is nu in balbezit. Onwuzuruike bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuzuruike passt de bal zonder na te denken. Famewo rent richting de bal. Famewo schiet op doel. Akanji probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Andre geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Njoku zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oketola is nu in balbezit. Oketola geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Shittu verovert de bal door een tackle van achteren. Shittu geeft een lange en hoge pass. Aiyenugba is nu in balbezit. Aiyenugba schiet op doel. Agbim maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Obodo geeft de bal voor. Abana bereikt de bal nog maar net als eerste. Omotayo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Abana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oketola wilt de vrije trap nemen. Akanji probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Orlando Stars - Supa st 0:2

34e minuut.
Onwuzuruike passt de bal in één keer door. Makinwa rent richting de bal. Obodo begaat een overtreding. Obodo krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Makinwa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Asechemie zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aiyenugba bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiyenugba passt de bal in één keer door. Makinwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Makinwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orlando Stars - Supa st 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orlando Stars 43%, Supa st 57%.
Orlando Stars - Supa st 1:2

48e minuut.
Nwanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuaibu onderschept slim de pass. Shuaibu geeft een hoge lob. Aiyenugba rent richting de bal. Aiyenugba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Orlando Stars - Supa st 2:2

55e minuut.
Oketola probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Makinwa de bal. Met opzet legt Oketola zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Oketola moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Oketola schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Makinwa moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Makinwa kan niet meer verder spelen. Chibueze komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Ezenwa geeft de bal voor. Inworp. Aminu met de inworp. Chibueze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chibueze geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Omotayo passt de bal in één keer door. Famewo rent richting de bal. Famewo passt de bal in één keer door. Onwuzuruike heeft problemen om de bal te vangen. Onwuzuruike draait met de bal, schiet en ... Akanji probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Chibueze passt de bal met de wreef. Enyiaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiyenugba onderschept slim de pass. Aiyenugba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orlando Stars - Supa st 3:2

88e minuut.
Andre onderschept slim de pass. Andre geeft een lange en hoge pass. Aiyenugba bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiyenugba schiet op doel. Ezenwa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orlando Stars 34%, Supa st 66%.
Orlando Stars - Supa st 3:2