Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Noble Fc Sokoto Lords
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Doeltrap. Agali trapt de bal weg van het doel. Famewo kopt de bal weg. Sodje rent richting de bal. Sodje draait met de bal, schiet en ... Rufai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rufai met een sublieme pass. Famewo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ude, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ude schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Famewo rent richting de bal. Onwuzuruike verovert de bal door een tackle van achteren. Onwuzuruike probeert naar een medespeler te passen. Shola is nu in balbezit. Shola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Famewo rent richting de bal. Fregene onderschept slim de pass. Fregene met een sublieme pass. Shola is nu in balbezit. Shola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Noble Fc - Sokoto Lords 1:0

14e minuut.
Ozuah speelt de bal door. Famewo bereikt de bal nog maar net als eerste. Famewo passt de bal zonder na te denken. Ude is nu in balbezit. Ude haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Daar is Ijoh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okpara bereikt de bal nog maar net als eerste. Okpara passt de bal in één keer door. Shola bereikt de bal nog maar net als eerste. Shola haalt uit met een fantastische trap. Anyamkegh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Sodje bereikt de bal nog maar net als eerste. Agali verovert de bal door een tackle van achteren. Ude onderschept slim de pass. Ude schiet op doel. Sodje probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Omokoh is nu in balbezit. Shola verovert de bal door een tackle van achteren. Ijoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Shola verovert de bal door een tackle van achteren. Shola schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Onwuzuruike bereikt de bal nog maar net als eerste. Shola bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuzuruike rent richting de bal. Onwuzuruike heeft problemen om de bal te vangen. Onwuzuruike haalt uit met een fantastische trap. Anyamkegh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noble Fc 50%, Sokoto Lords 50%.
Noble Fc - Sokoto Lords 1:0

52e minuut.
Omokoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Omokoh geeft een hoge lob. Shola probeert de bal aan de voet te houden. Sodje is nu in balbezit. Sodje schiet op doel. Rufai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Famewo kopt de bal weg. Daar is Sodje, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fregene is nu in balbezit. Sodje verovert de bal door een tackle van achteren. Sodje draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Inworp. Adeshina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Famewo probeert naar een medespeler te passen. Amunike bereikt de bal nog maar net als eerste. Amunike schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Onwuzuruike is nu in balbezit. Famewo verovert de bal door een tackle van achteren. Famewo met een sublieme pass. Ude bereikt de bal nog maar net als eerste. Ude haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noble Fc 68%, Sokoto Lords 32%.
Noble Fc - Sokoto Lords 1:0