Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jigawa Rovers Benue Lads
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Ude geeft de bal voor. Amunike bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Egere. Egere krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Okosieme kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Egere de bal onder controle te krijgen. Okunowo bereikt de bal nog maar net als eerste. Okunowo schiet op doel. Amokachi probeert de bal aan de voet te houden. Godwin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Ikebuahu kopt de bal weg. Anyanwu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shakpoke. Anyanwu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Anyanwu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Egere geeft een lange en hoge pass. Anyanwu rent richting de bal. Ikebuahu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ikebuahu krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Okunowo verovert de bal door een tackle van achteren. Okunowo passt de bal in één keer door. Obodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obodo draait met de bal, schiet en ... Okosieme probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jigawa Rovers 57%, Benue Lads 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jigawa Rovers - Benue Lads 0:0

62e minuut.
Anyanwu rent richting de bal. Anyanwu speelt de bal door. Amunike rent richting de bal. Mbong onderschept slim de pass. Mbong haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Okunowo is nu in balbezit. Okunowo passt de bal in één keer door. Abacha is nu in balbezit. Obodo verovert de bal door een tackle van achteren. Obodo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Okosieme trapt de bal weg van het doel. Anyanwu kopt de bal weg. Mbong is nu in balbezit. Mbong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Olasupo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Okocha met een snelle inworp. Okunowo is nu in balbezit. Okunowo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Sodje geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Anyanwu de bal. Shakpoke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anyanwu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Olasupo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jigawa Rovers 36%, Benue Lads 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jigawa Rovers - Benue Lads 0:0