Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oyo Pacers Adamawa Rays
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Daar is Omotayo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayorinde rent richting de bal. Emigo begaat een overtreding. Emigo krijgt een gele kaart. Ayorinde is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Okafor met een snel genomen vrije trap. Daar is Akinsehinde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okpara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Emigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Omotayo verovert de bal door een tackle van achteren. Omotayo probeert naar een medespeler te passen. Ayorinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayorinde haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Okoye geeft een hoge lob. Akinsehinde heeft problemen om de bal te vangen. Omagufi rent richting de bal. Omagufi haalt uit met een fantastische trap. Okpara werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Omotayo passt de bal zonder na te denken. Omagufi heeft problemen om de bal te vangen. Okoduwa is nu in balbezit. Omagufi verovert de bal door een tackle van achteren. Omagufi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Oyo Pacers - Adamawa Rays 0:1

39e minuut.
Michael bereikt de bal nog maar net als eerste. Okafor verovert de bal door een tackle van achteren. Ozuah speelt de bal door. Aliyu is nu in balbezit. Aliyu haalt uit met een fantastische trap. Udenkwor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oyo Pacers 65%, Adamawa Rays 35%.
Oyo Pacers - Adamawa Rays 0:1

51e minuut.
Oretan geeft de bal voor. Edusei is nu in balbezit. Edusei passt de bal in één keer door. Michael is nu in balbezit. Michael schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Okoduwa verovert de bal door een tackle van achteren. Okoduwa probeert naar een medespeler te passen. Edusei bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayorinde is nu in balbezit. Ayorinde draait met de bal, schiet en ... Okpara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Ozuah geeft een lange en hoge pass. Ayorinde kopt de bal weg. Omagufi rent richting de bal. Omagufi haalt uit met een fantastische trap. Okpara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oyo Pacers - Adamawa Rays 0:2

66e minuut.
Okoye geeft een hoge lob. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa geeft de bal voor. Ogunsoto rent richting de bal. Ogunsoto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Klungelig pakt Okafor de bal. Edusei speelt de bal door. Ogunbiyi is nu in balbezit. Ayorinde verovert de bal door een tackle van achteren. Ayorinde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oyo Pacers - Adamawa Rays 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oyo Pacers 62%, Adamawa Rays 38%.
Oyo Pacers - Adamawa Rays 0:3