Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Edo Rays Super Wolves
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Babangida geeft de bal voor. Daar is Odiye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nnaji is nu in balbezit. Nnaji schiet op doel. Chukwu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Daar is Nnaji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babangida is nu in balbezit. Babangida passt de bal zonder na te denken. Nnaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Nnaji schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Babangida onderschept slim de pass. Babangida met een sublieme pass. Nnaji is nu in balbezit. Daar is Nnaji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nnaji draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Babalade is nu in balbezit. Babalade geeft de bal voor. Inworp. Agbo met een snelle inworp. Okereke geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Brown geeft de bal voor. Inworp. Agbo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okereke probeert de bal met de borst te controleren. Okereke passt de bal zonder na te denken. Ayegbeni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edo Rays 37%, Super Wolves 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Edo Rays - Super Wolves 0:0

50e minuut.
Fatusi probeert naar een medespeler te passen. Ayegbeni rent richting de bal. Okereke is nu in balbezit. Okereke schiet op doel. Ayegbeni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edo Rays - Super Wolves 1:0

59e minuut.
Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogunsoto verovert de bal door een tackle van achteren. Ogunsoto passt de bal met de wreef. Ayegbeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayegbeni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Babalade geeft een hoge lob. Inworp. Agbo met de inworp. Okereke is nu in balbezit. Okereke haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Edo Rays - Super Wolves 2:0

82e minuut.
Ayegbeni met een harde bal richting middenveld. Odiye kopt de bal weg. Daar is Christopher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nnaji is nu in balbezit. Nnaji schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Edo Rays - Super Wolves 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edo Rays 36%, Super Wolves 64%.
Edo Rays - Super Wolves 2:1