Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adamawa Rays Benue Lads
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Chibueze is nu in balbezit. Inworp. Ogunsoto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ayorinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayorinde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Adamawa Rays - Benue Lads 1:0

13e minuut.
Omagufi is nu in balbezit. Ayorinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Omagufi rent richting de bal. Ayorinde is nu in balbezit. Ayorinde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Odemwingie is nu in balbezit. Odemwingie probeert naar een medespeler te passen. Obodo is nu in balbezit. Obodo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

37e minuut.
Okunowo heeft problemen om de bal te vangen. Omotayo is nu in balbezit. Omotayo speelt de bal door. Omagufi rent richting de bal. Omagufi haalt uit met een fantastische trap. Ijoh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Okocha kopt de bal weg. Daar is Obodo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okafor bereikt de bal nog maar net als eerste. Obodo onderschept slim de pass. Obodo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Adamawa Rays - Benue Lads 1:1

44e minuut.
Chibueze rent richting de bal. Ayorinde verovert de bal door een tackle van achteren. Ayorinde passt de bal zonder na te denken. Omagufi rent richting de bal. Omagufi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adamawa Rays 44%, Benue Lads 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Adamawa Rays - Benue Lads 1:1

49e minuut.
Chibueze is nu in balbezit. Ayorinde verovert de bal door een tackle van achteren. Shakpoke rent richting de bal. Ayorinde onderschept slim de pass. Ayorinde haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Chibueze rent richting de bal. Ogunsoto verovert de bal door een tackle van achteren. Ogunsoto passt de bal met de wreef. Omagufi is nu in balbezit. Omagufi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Oretan rent richting de bal. Okocha verovert de bal door een tackle van achteren. Okocha passt de bal met de wreef. Obodo is nu in balbezit. Obodo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ogunsoto passt de bal met de wreef. Ijoh met een sublieme pass. Okafor kopt de bal weg. Ayorinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayorinde schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Adamawa Rays - Benue Lads 2:1

84e minuut.
Ayorinde heeft problemen om de bal te vangen. Chibueze rent richting de bal. Ayorinde verovert de bal door een tackle van achteren. Omagufi is nu in balbezit. Omagufi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Adamawa Rays - Benue Lads 3:1

90e minuut.
Ikebuahu geeft de bal voor. Inworp. Ogunsoto met een snelle inworp. Ayorinde is nu in balbezit. Ayorinde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adamawa Rays 30%, Benue Lads 70%.
Adamawa Rays - Benue Lads 3:1