Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Super Wolves AS Hunters
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Nwoke is nu in balbezit. Babangida is nu in balbezit. Babangida geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ebiede de bal. Nnaji rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Odiye is nu in balbezit. Odiye speelt de bal door. Nnaji rent richting de bal. Nnaji haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Wolves - AS Hunters 1:0

13e minuut.
Daar is Babangida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babangida met een sublieme pass. Nnaji rent richting de bal. Nnaji schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Wolves - AS Hunters 2:0

15e minuut.
Nwoke bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nworgu. Nwoke raakt geblesseerd tijdens het duel. Agbim met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Ebiede de bal. Nnaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Nnaji draait met de bal, schiet en ... Dosu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Wolves - AS Hunters 3:0

27e minuut.
Ebiede heeft problemen om de bal te vangen. Nworgu is nu in balbezit. Nnaji schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nnaji is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

38e minuut.
Nwoke is nu in balbezit. Nwoke passt de bal met de wreef. Zeigbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida onderschept slim de pass. Babangida haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Brown is nu in balbezit. Salami onderschept slim de pass. Salami speelt de bal door. Aminu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aminu met een sublieme pass. Ayegbeni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Wolves 52%, AS Hunters 48%.
Super Wolves - AS Hunters 3:0

49e minuut.
Taiwo geeft een hoge lob. Odiye probeert de bal aan de voet te houden. Zeigbo rent richting de bal. Odiye onderschept slim de pass. Odiye haalt uit met een fantastische trap. Dosu bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Obafuso rent richting de bal. Obafuso geeft een hoge lob. Odiye kopt de bal weg. Babangida rent richting de bal. Babangida haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Agbim geeft de bal voor. Johnson rent richting de bal. Nworgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida is nu in balbezit. Babangida draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Taiwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Taiwo met een sublieme pass. Nworgu met een sublieme pass. Enyiaku is nu in balbezit. Enyiaku haalt uit met een fantastische trap. Ayegbeni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Obafuso is nu in balbezit. Obafuso geeft de bal voor. Taiwo kopt de bal weg. Enyiaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Enyiaku schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Zeigbo rent richting de bal. Zeigbo geeft een lange en hoge pass. Ayorinde is nu in balbezit. Enyiaku rent richting de bal. Enyiaku draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Wolves - AS Hunters 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Wolves 54%, AS Hunters 46%.
Super Wolves - AS Hunters 3:1