Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Edo Rays Kebbi Rays
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Ogunsoto rent richting de bal. Ajide onderschept slim de pass. Ajide geeft de bal voor. Ovie is nu in balbezit. Ovie haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edo Rays - Kebbi Rays 0:1

15e minuut.
Folorunsho rent richting de bal. Okereke onderschept slim de pass. Johnson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Johnson krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Okereke is nu in balbezit. Folorunsho rent richting de bal. Ogunsoto onderschept slim de pass. Okereke bereikt de bal nog maar net als eerste. Okereke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Christopher geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ayegbeni de bal. Okereke bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayegbeni rent richting de bal. Ayegbeni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Edo Rays - Kebbi Rays 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edo Rays 41%, Kebbi Rays 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Edo Rays - Kebbi Rays 1:1

58e minuut.
Opabunmi kopt de bal weg. Fatusi rent richting de bal. Fatusi passt de bal zonder na te denken. Ayegbeni is nu in balbezit. Ayegbeni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Johnson onderschept slim de pass. Johnson probeert naar een medespeler te passen. Achebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovie verovert de bal door een tackle van achteren. Ovie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Atuegbu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ola met een snelle inworp. Agbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbo geeft de bal voor. Ayeni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edo Rays 24%, Kebbi Rays 76%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Edo Rays - Kebbi Rays 1:1