Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oyo Pacers Kebbi Rays
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


30e minuut.
Emigo passt de bal zonder na te denken. Aliyu rent richting de bal. Folorunsho is nu in balbezit. Aliyu onderschept slim de pass. Aliyu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Oyo Pacers - Kebbi Rays 1:0

45e minuut.
Eliakwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliakwu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ogunbiyi de bal onder controle te krijgen. Ovie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovie haalt uit met een fantastische trap. Paal! Okpara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Oyo Pacers - Kebbi Rays 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oyo Pacers 40%, Kebbi Rays 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Oyo Pacers - Kebbi Rays 1:1

51e minuut.
Johnson onderschept slim de pass. Edusei verovert de bal door een tackle van achteren. Edusei probeert naar een medespeler te passen. Michael rent richting de bal. Michael haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Ayeni met een harde bal richting middenveld. Ajide kopt de bal weg. Michael is nu in balbezit. Michael haalt uit met een fantastische trap. Ihebulu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Oyo Pacers - Kebbi Rays 2:1

53e minuut.
Ajide probeert naar een medespeler te passen. Opabunmi is nu in balbezit. Michael verovert de bal door een tackle van achteren. Aliyu is nu in balbezit. Aliyu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Atuegbu geeft een lange en hoge pass. Obiekwu is nu in balbezit. Ajide begaat een overtreding. Obiekwu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

61e minuut.
Ekoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekoku geeft de bal voor. Atuegbu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aliyu rent richting de bal. Aliyu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Onwuzuruike rent richting de bal. Ovie rent richting de bal. Emigo verovert de bal door een tackle van achteren. Onwuzuruike rent richting de bal. Onwuzuruike haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ogunbiyi geeft een hoge lob. Inworp. Oketola met de inworp. Onwuzuruike bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuzuruike draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Ekoku geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ihebulu de bal onder controle te krijgen. Aliyu speelt de bal door. Michael bereikt de bal nog maar net als eerste. Michael schiet op doel. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Edusei is nu in balbezit. Edusei geeft de bal voor. Ovie rent richting de bal. Ovie draait met de bal, schiet en ... Akinsehinde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ihebulu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ekoku zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aliyu is nu in balbezit. Aliyu geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Oyo Pacers - Kebbi Rays 3:1

84e minuut.
Onwuzuruike onderschept slim de pass. Ovie is nu in balbezit. Akinsehinde rent richting de bal. Ovie verovert de bal door een tackle van achteren. Ovie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Onwuzuruike is nu in balbezit. Emigo verovert de bal door een tackle van achteren. Emigo speelt de bal door. Michael is nu in balbezit. Michael haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Folorunsho probeert naar een medespeler te passen. Obiku geeft de bal voor. Klungelig pakt Edusei de bal. Onwuzuruike verovert de bal door een tackle van achteren. Onwuzuruike schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oyo Pacers 48%, Kebbi Rays 52%.
Oyo Pacers - Kebbi Rays 3:1