Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal NG shinning stars fc
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 22.3
average Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Opabunmi geeft een hoge lob. Mohammed kopt de bal weg. Fatusi heeft problemen om de bal te vangen. Ndah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndah draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Udenkwor met een snelle inworp. Inuwa rent richting de bal. Igbinadolor speelt de bal door. Elejiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Elejiko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Elejiko onderschept slim de pass. Igbinadolor rent richting de bal. Elejiko onderschept slim de pass. Elejiko haalt uit met een fantastische trap. Siasia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal NG - shinning stars fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal NG 54%, shinning stars fc 46%.
Arsenal NG - shinning stars fc 1:0

52e minuut.
Njoku geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fregene de bal. Ogbeche bereikt de bal nog maar net als eerste. Fregene onderschept slim de pass. Fregene geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mohammed passt de bal met de wreef. Fatusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatusi speelt de bal door. Ndah is nu in balbezit. Ndah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Mohammed rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Inuwa. Mohammed is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mohammed zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ndah rent richting de bal. Ndah haalt uit met een fantastische trap. Salahudeen probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Nwanu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Opabunmi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fatusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatusi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Fatusi rent richting de bal. Ndah is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Njoku ... Strafschop! Ndah is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fatusi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenal NG - shinning stars fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal NG 69%, shinning stars fc 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal NG - shinning stars fc 1:1