Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Brothers Fc Fantom FC
442 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Olabiyi passt de bal in één keer door. Ohenhen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohenhen passt de bal met de wreef. Ezoba controleert de bal met de borst. Ezoba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Brothers Fc - Fantom FC 0:1

21e minuut.
Agbonavbare onderschept slim de pass. Agbonavbare geeft een lange en hoge pass. Eromoigbe heeft problemen om de bal te vangen. Ohenhen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohenhen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alegbe met de inworp. Ogbodo rent richting de bal. Ogbodo geeft een hoge lob. Shaaka springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Obodo geeft een hoge lob. Alegbe is nu in balbezit. Ohenhen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ohenhen krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Obodo geeft de bal voor. Yobo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ohenhen rent richting de bal. Ohenhen schiet op doel. Achebe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Brothers Fc - Fantom FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Brothers Fc 53%, Fantom FC 47%.
United Brothers Fc - Fantom FC 0:2

61e minuut.
Ozuah met een harde bal richting middenveld. Ugbade kopt de bal weg. Klungelig pakt Shakpoke de bal. Shaaka rent richting de bal. Shaaka haalt uit met een fantastische trap. Ozuah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Shaaka rent richting de bal. Shaaka draait met de bal, schiet en ... Ozuah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Brothers Fc - Fantom FC 1:2

62e minuut.
Klungelig pakt Ohenhen de bal. Shaaka is nu in balbezit. Ezoba begaat een overtreding. Ezoba krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Yobo met een sublieme pass. Yobo rent richting de bal. Yobo probeert naar een medespeler te passen. Ajuwa is nu in balbezit. Ajuwa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
United Brothers Fc - Fantom FC 2:2

71e minuut.
Eromoigbe passt de bal in één keer door. Yobo is nu in balbezit. Yobo speelt de bal door. Ajuwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajuwa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Dozie met een sublieme pass. Ezoba is nu in balbezit. Yobo probeert naar een medespeler te passen. Ohenhen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohenhen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ugbade geeft een hoge lob. Obodo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shakpoke is nu in balbezit. Ajuwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajuwa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ogbuke met een snelle inworp. Ezoba is nu in balbezit. Ezoba draait met de bal, schiet en ... Olabiyi is nu in balbezit. Olabiyi schiet op doel. Achebe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Brothers Fc 49%, Fantom FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
United Brothers Fc - Fantom FC 2:2