Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayelsa Olympia Raging Bursts
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 18.2
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Ojirika heeft problemen om de bal te vangen. Esin begaat een overtreding. Ojirika is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ojirika met een snel genomen vrije trap. Okorie is nu in balbezit. Akpoborie verovert de bal door een tackle van achteren. Akpoborie draait met de bal, schiet en ... Igwe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayelsa Olympia - Raging Bursts 1:0

9e minuut.
Akpoborie probeert naar een medespeler te passen. Ojigwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Akpoborie rent richting de bal. Udebuluzor is nu in balbezit. Udebuluzor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Akpoborie speelt de bal door. Daar is Adinachukwu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adinachukwu speelt de bal door. Udebuluzor rent richting de bal. Udebuluzor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Taiwo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olasupo is nu in balbezit. Okunowo is nu in balbezit. Okunowo schiet op doel. Oparaku verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Taiwo passt de bal in één keer door. Adinachukwu is nu in balbezit. Adinachukwu passt de bal zonder na te denken. Udebuluzor rent richting de bal. Udebuluzor haalt uit met een fantastische trap. Igwe bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Ijaya geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adinachukwu met een snelle inworp. Udebuluzor is nu in balbezit. Udebuluzor draait met de bal, schiet en ... Paal! Na een snelle pass probeert Ojigwe de bal onder controle te krijgen. Udebuluzor bereikt de bal nog maar net als eerste. Udebuluzor schiet op doel. Igwe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ijaya kopt de bal weg. Igwe bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Udebuluzor geeft een lange en hoge pass. Dosu kopt de bal weg. Ojigwe rent richting de bal. Akpoborie verovert de bal door een tackle van achteren. Akpoborie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayelsa Olympia - Raging Bursts 2:0

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dosu met de inworp. Udebuluzor bereikt de bal nog maar net als eerste. Udebuluzor geeft de bal voor. Adinachukwu geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayelsa Olympia - Raging Bursts 3:0

40e minuut.
Ojirika geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taiwo met een snelle inworp. Olasupo rent richting de bal. Olasupo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayelsa Olympia 41%, Raging Bursts 59%.
Bayelsa Olympia - Raging Bursts 3:0

59e minuut.
Esin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ojigwe is nu in balbezit. Met opzet legt Baita zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Baita moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Baita schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

60e minuut.
Oghene zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olasupo rent richting de bal. Olasupo haalt uit met een fantastische trap. Taiwo rent richting de bal. Taiwo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Adinachukwu is nu in balbezit. Adinachukwu met een sublieme pass. Okorie probeert naar een medespeler te passen. Akpoborie bereikt de bal nog maar net als eerste. Akpoborie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ijaya trapt de bal weg. Ajide kopt de bal weg. Inworp. Ojirika zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adinachukwu geeft de bal voor. Igwe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayelsa Olympia 48%, Raging Bursts 52%.
Bayelsa Olympia - Raging Bursts 3:0