Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kebbi Warriors Sunshine Hobbits
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20.8
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


12e minuut.
Enyiaku met een snelle inworp. Ige is nu in balbezit. Olofinjana begaat een overtreding. Ige raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ige kan niet meer verder spelen. Salami komt het veld opgelopen. Eromoigbe zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ezoba maakt een snoekduik en kopt de bal. Fatusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatusi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Ijeh is nu in balbezit. Ijeh probeert naar een medespeler te passen. Nworgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nworgu haalt uit met een fantastische trap. Kala Otaji probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Eromoigbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijeh passt de bal zonder na te denken. Nworgu is nu in balbezit. Nworgu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kebbi Warriors - Sunshine Hobbits 0:1

27e minuut.
Ezenwa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olufemi heeft problemen om de bal te vangen. Olufemi geeft de bal voor. Nworgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nworgu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kala Otaji speelt de bal door. Daar is Ogungbure, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ijeh rent richting de bal. Ijeh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kebbi Warriors - Sunshine Hobbits 0:2

29e minuut.
Inworp. Olufemi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fasindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijeh onderschept slim de pass. Ijeh geeft een hoge lob. Paal! Nworgu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Kebbi Warriors - Sunshine Hobbits 0:3

30e minuut.
Ijeh rent richting de bal. Ijeh passt de bal met de wreef. Fasindo is nu in balbezit. Nworgu verovert de bal door een tackle van achteren. Nworgu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Klungelig pakt Kala Otaji de bal. Kala Otaji met een sublieme pass. Ezoba met een sublieme pass. Olufemi is nu in balbezit. Olufemi geeft de bal voor. Tawose probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Eromoigbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Nworgu verovert de bal door een tackle van achteren. Enyiaku rent richting de bal. Nworgu onderschept slim de pass. Nworgu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ijeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijeh probeert naar een medespeler te passen. Osim bereikt de bal nog maar net als eerste. Nworgu verovert de bal door een tackle van achteren. Nworgu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Obodo onderschept slim de pass. Obodo geeft een lange en hoge pass. Osim rent richting de bal. Nworgu verovert de bal door een tackle van achteren. Nworgu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kebbi Warriors 55%, Sunshine Hobbits 45%.
Kebbi Warriors - Sunshine Hobbits 0:3

61e minuut.
Utaka rent richting de bal. Ogungbure is nu in balbezit. Ogbuke is nu in balbezit. Fatusi verovert de bal door een tackle van achteren. Fatusi schiet op doel. Ejide verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Olofinjana passt de bal in één keer door. Ogungbure is nu in balbezit. Olofinjana is nu in balbezit. Ogungbure onderschept slim de pass. Ogungbure geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kebbi Warriors 36%, Sunshine Hobbits 64%.
Kebbi Warriors - Sunshine Hobbits 0:3