Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plateau Princes Ondo Suns
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.2
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Christopher geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lambert met een snelle inworp. Okocha heeft problemen om de bal te vangen. Okocha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Onyedika verovert de bal door een tackle van achteren. Onyedika geeft de bal voor. Klungelig pakt Ayegbeni de bal. Irozuru rent richting de bal. Irozuru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ekhosuehi kopt de bal weg. Omagufi is nu in balbezit. Omagufi speelt de bal door. Offor rent richting de bal. Offor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
West is nu in balbezit. West speelt de bal door. Yekini rent richting de bal. Irozuru onderschept slim de pass. Irozuru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Datoru trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lambert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okocha controleert de bal met de borst. Okocha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Offor bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyedika onderschept slim de pass. Onyedika speelt de bal door. Irozuru is nu in balbezit. Irozuru draait met de bal, schiet en ... Datoru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

45e minuut.
Ayegbeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayegbeni geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lambert geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Irozuru springt en kopt de bal. Datoru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plateau Princes 67%, Ondo Suns 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Plateau Princes - Ondo Suns 0:0

46e minuut.
Dozie is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ikedia. Dozie raakt geblesseerd tijdens het duel. Enyeama zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ahmed kan de bal niet met de borst controleren. Offor bereikt de bal nog maar net als eerste. Offor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Ekhosuehi is nu in balbezit. Irozuru verovert de bal door een tackle van achteren. Irozuru passt de bal in één keer door. Okocha rent richting de bal. Okocha haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Enyeama speelt de bal door. Omagufi bereikt de bal nog maar net als eerste. West maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag West naar de kleedkamers voor een vroege douche.

76e minuut.
Zeigbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeigbo geeft een hoge lob. Obafemi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Irozuru rent richting de bal. Irozuru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Onyedika verovert de bal door een tackle van achteren. Onyedika speelt de bal door. Ayegbeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Irozuru onderschept slim de pass. Irozuru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Plateau Princes - Ondo Suns 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plateau Princes 50%, Ondo Suns 50%.
Plateau Princes - Ondo Suns 0:1