Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benue Warriors Fantom FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Ezoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Offor onderschept slim de pass. Offor speelt de bal door. Ohenhen is nu in balbezit. Ohenhen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Benue Warriors - Fantom FC 0:1

12e minuut.
Obodo rent richting de bal. Dosunmu verovert de bal door een tackle van achteren. Dosunmu geeft een lange en hoge pass. Ohenhen is nu in balbezit. Ohenhen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Benue Warriors - Fantom FC 0:2

32e minuut.
Offor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dosunmu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dozie. Dozie krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Atuegbu met een snelle inworp. Daar is Ehiorobo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ehiorobo geeft de bal voor. Shakpoke probeert de bal aan de voet te houden. Iyenemi rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dosunmu neemt de hoekschop. Iyenemi maakt een snoekduik en kopt de bal. Ozuah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iyenemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iyenemi is nu in balbezit. Iyenemi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Benue Warriors - Fantom FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benue Warriors 45%, Fantom FC 55%.
Benue Warriors - Fantom FC 1:2

48e minuut.
Ogbodo onderschept slim de pass. Ogbodo probeert naar een medespeler te passen. Olasupo heeft problemen om de bal te vangen. Ohenhen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohenhen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Okoye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Olasupo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ogbuke met een snelle inworp. Ezoba rent richting de bal. Ezoba schiet op doel. Okoye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Ogbodo is nu in balbezit. Ezoba onderschept slim de pass. Ezoba speelt de bal door. Ohenhen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohenhen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Benue Warriors - Fantom FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benue Warriors 61%, Fantom FC 39%.
Benue Warriors - Fantom FC 1:3