Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kebbi Connection Kebbi Warriors
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


13e minuut.
Ajao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekeh verovert de bal door een tackle van achteren. Ekeh probeert naar een medespeler te passen. Odegbami is nu in balbezit. Odegbami draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Rufai is nu in balbezit. Ogungbure verovert de bal door een tackle van achteren. Fatusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogungbure rent richting de bal. Ogungbure haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Anumnu is nu in balbezit. Anumnu passt de bal met de wreef. Ogungbure probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fatusi is nu in balbezit. Fatusi schiet op doel. Ilodigwe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kebbi Connection 53%, Kebbi Warriors 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kebbi Connection - Kebbi Warriors 0:0

59e minuut.
Ozurumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Eromoigbe rent richting de bal. Ozurumba is nu in balbezit. Ekeh is nu in balbezit. Ekeh schiet op doel. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Eromoigbe geeft de bal voor. Inworp. Anonam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ekeh is nu in balbezit. Ekeh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Anumnu geeft een lange en hoge pass. Ekeh rent richting de bal. Ekeh met een sublieme pass. Odegbami rent richting de bal. Odegbami schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kebbi Connection - Kebbi Warriors 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kebbi Connection 40%, Kebbi Warriors 60%.
Kebbi Connection - Kebbi Warriors 1:0