Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Union Berlin Katsina City Fc
Normal Tactiek 352
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 15.9
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Klungelig pakt Obiku de bal. Nwanna is nu in balbezit. Obiku tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Obiku krijgt een gele kaart. Nwanna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nwanna zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Adepoju krijgt zijn hoofd ertegen. Ikpeba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Berlin - Katsina City Fc 1:0

10e minuut.
Udi met een sublieme pass. Eviparker geeft een hoge lob. Ekhosuehi probeert naar een medespeler te passen. Adepoju is nu in balbezit. Adepoju schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
West is nu in balbezit. Nwanna verovert de bal door een tackle van achteren. Ogunsoto probeert naar een medespeler te passen. Adepoju rent richting de bal. Adepoju draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Udi onderschept slim de pass. West onderschept slim de pass. West met een sublieme pass. Ozuah is nu in balbezit. Ozuah schiet op doel. Dombraye bokst de bal weg.

25e minuut.
Ugali rent richting de bal. Ugali speelt de bal door. Adepoju bereikt de bal nog maar net als eerste. Adepoju schiet op doel. Ikpeba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Berlin - Katsina City Fc 2:0

35e minuut.
Yekini geeft de bal voor. Inworp. Ogunsoto met een snelle inworp. West is nu in balbezit. West geeft de bal voor. Dombraye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baita probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Agbo de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Berlin - Katsina City Fc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Berlin 44%, Katsina City Fc 56%.
Union Berlin - Katsina City Fc 2:1

48e minuut.
Ekhosuehi passt de bal in één keer door. Udi rent richting de bal. Udi passt de bal met de wreef. Nwanna rent richting de bal. Nwanna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Obiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekhosuehi verovert de bal door een tackle van achteren. Ekhosuehi passt de bal met de wreef. Nwanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwanna schiet op doel. Ikpeba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Osondu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekhosuehi onderschept slim de pass. Ekhosuehi speelt de bal door. Adepoju bereikt de bal nog maar net als eerste. Adepoju haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Osondu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbong bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbong geeft de bal voor. Adepoju bereikt de bal nog maar net als eerste. Adepoju draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ezeugo heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siasia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nwanna rent richting de bal. Nwanna draait met de bal, schiet en ... Ikpeba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Adepoju is nu in balbezit. Adepoju draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Union Berlin - Katsina City Fc 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Berlin 54%, Katsina City Fc 46%.
Union Berlin - Katsina City Fc 3:1