Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 21:26
  • Competitiewedstrijd: League IV 21
  • Stadion: FC Rays Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1087
FC Rays Plateau Princes
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Na een snelle pass probeert Ayorinde de bal onder controle te krijgen. Enyeama rent richting de bal. Met opzet legt Oruma zijn tegenspeler op de grond. Oruma krijgt een gele kaart. Enyeama wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Enyeama kan niet meer verder spelen. Ejiofor komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Yekini rent richting de bal. Michael onderschept slim de pass. Michael probeert naar een medespeler te passen. Oruma is nu in balbezit. Oruma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rays - Plateau Princes 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rays 38%, Plateau Princes 62%.
FC Rays - Plateau Princes 1:0

74e minuut.
Christopher geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fasindo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ayorinde is nu in balbezit. Ayorinde geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Oretan rent richting de bal. Oretan passt de bal met de wreef. Daar is Oruma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oruma draait met de bal, schiet en ... Ayegbeni probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Ekhosuehi verovert de bal door een tackle van achteren. Ekhosuehi geeft de bal voor. Okonkwo rent richting de bal. Omagufi onderschept slim de pass. Omagufi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Dozie met de inworp. Daar is Omagufi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Omagufi verovert de bal door een tackle van achteren. Omagufi geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Offor is nu in balbezit. Offor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Rays - Plateau Princes 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rays 39%, Plateau Princes 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Rays - Plateau Princes 1:1