Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Katsina City Fc Kebbi Warriors
352 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.2 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


16e minuut.
Ajao is nu in balbezit. West onderschept slim de pass. West met een sublieme pass. Ozuah rent richting de bal. Ozuah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Eviparker heeft problemen om de bal te vangen. Ige rent richting de bal. Met opzet legt Eviparker zijn tegenspeler op de grond. Eviparker krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Ige geeft de bal voor. Obiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatusi onderschept slim de pass. Fatusi draait met de bal, schiet en ... Ikpeba maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Osondu rent richting de bal. Daar is Osondu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ogungbure verovert de bal door een tackle van achteren. Ogungbure geeft een lange en hoge pass. Ikpeba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Katsina City Fc 58%, Kebbi Warriors 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Katsina City Fc - Kebbi Warriors 0:0

49e minuut.
Obiku rent richting de bal. Obiku geeft de bal voor. Ozuah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kala Otaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Kala Otaji geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Fasindo onderschept slim de pass. Fasindo passt de bal met de wreef. Ezeugo geeft de bal voor. Agbo rent richting de bal. Agbo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
West verovert de bal door een tackle van achteren. Fasindo onderschept slim de pass. Fasindo met een sublieme pass. Ozuah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuah draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Ezoba met een sublieme pass. Ogungbure is nu in balbezit. Ogungbure passt de bal zonder na te denken. Fatusi rent richting de bal. Fatusi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Eromoigbe heeft problemen om de bal te vangen. Ogungbure bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogungbure met een sublieme pass. Fatusi is nu in balbezit. Fatusi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Katsina City Fc - Kebbi Warriors 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Katsina City Fc 36%, Kebbi Warriors 64%.
Katsina City Fc - Kebbi Warriors 0:1