Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plateau Princes FC CELTIC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20.7
matig Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Ige probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Omagufi is nu in balbezit. Omagufi passt de bal zonder na te denken. Offor bereikt de bal nog maar net als eerste. Offor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Ige is nu in balbezit. Ileagu probeert naar een medespeler te passen. Ayegbeni controleert de bal met de borst. Nnaji is nu in balbezit. Nnaji draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ileagu verovert de bal door een tackle van achteren. Ileagu speelt de bal door. Nwordu heeft problemen om de bal te vangen. Nwordu passt de bal met de wreef. Obafemi is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Nnaji is nu in balbezit. Ayegbeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nnaji verovert de bal door een tackle van achteren. Nnaji draait met de bal, schiet en ... Datoru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Plateau Princes - FC CELTIC 0:1

42e minuut.
Offor is nu in balbezit. Ileagu is nu in balbezit. Offor schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ileagu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ileagu met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plateau Princes 55%, FC CELTIC 45%.
Plateau Princes - FC CELTIC 0:1

63e minuut.
Datoru trapt de bal weg van het doel. Nwordu kopt de bal weg. Obafemi probeert de bal aan de voet te houden. Nnaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Nnaji schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ileagu passt de bal in één keer door. Obafemi is nu in balbezit. Nnaji onderschept slim de pass. Nnaji haalt uit met een fantastische trap. Datoru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Plateau Princes - FC CELTIC 0:2

69e minuut.
Ngedi verovert de bal door een tackle van achteren. Ngedi met een sublieme pass. Offor bereikt de bal nog maar net als eerste. Offor haalt uit met een fantastische trap. Ovie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Plateau Princes - FC CELTIC 1:2

81e minuut.
Ekhosuehi probeert naar een medespeler te passen. Omagufi rent richting de bal. Ige is nu in balbezit. Omagufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Omagufi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ekhosuehi geeft de bal voor. Omagufi probeert de bal met de borst te controleren. Ileagu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Omagufi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Omagufi komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plateau Princes 52%, FC CELTIC 48%.
Plateau Princes - FC CELTIC 1:2