Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Union Berlin United Brothers Fc
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Ekhosuehi geeft een hoge lob. Yobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Adepoju verovert de bal door een tackle van achteren. Adepoju haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Berlin - United Brothers Fc 1:0

16e minuut.
Ajuwa rent richting de bal. Ajuwa geeft een hoge lob. Dombraye met een sublieme pass. Adepoju bereikt de bal nog maar net als eerste. Adepoju haalt uit met een fantastische trap. Achebe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
West passt de bal in één keer door. Ugbade is nu in balbezit. Baita begaat een overtreding. Baita krijgt een gele kaart. Ugbade is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Odemwingie komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Udi trapt de bal weg van het doel. Nwanna kopt de bal weg. Adepoju bereikt de bal nog maar net als eerste. Adepoju draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Union Berlin - United Brothers Fc 2:0

25e minuut.
Udi rent richting de bal. Udi met een sublieme pass. Klungelig pakt Alegbe de bal. Ajuwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajuwa haalt uit met een fantastische trap. Dombraye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Daar is Ajuwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baita bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajuwa onderschept slim de pass. Ajuwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Union Berlin - United Brothers Fc 2:1

43e minuut.
Mbong passt de bal in één keer door. Ugbade bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugbade speelt de bal door. Ajuwa rent richting de bal. Ajuwa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Berlin 48%, United Brothers Fc 52%.
Union Berlin - United Brothers Fc 2:1

55e minuut.
Yobo probeert naar een medespeler te passen. Yobo is nu in balbezit. Yobo passt de bal met de wreef. Ajuwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajuwa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ugbade verovert de bal door een tackle van achteren. Ugbade speelt de bal door. Ajuwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajuwa haalt uit met een fantastische trap. Dombraye maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Union Berlin - United Brothers Fc 2:2

78e minuut.
Adepoju is nu in balbezit. Adepoju passt de bal met de wreef. Odemwingie is nu in balbezit. Udi rent richting de bal. Udi schiet op doel. Achebe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Ugali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nwanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Obodo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nwanna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Nwanna neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Eromoigbe passt de bal in één keer door. Yobo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alegbe. Alegbe krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Berlin 41%, United Brothers Fc 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Union Berlin - United Brothers Fc 2:2