Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CELTIC Katsina City Fc
Normal Tactiek 352
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Nnaji haalt uit met een fantastische trap. Dosunmu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosunmu geeft een hoge lob. Ozuah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Omagufi rent richting de bal. Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. Omagufi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Omagufi krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Daar is Ohenhen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbo passt de bal in één keer door. Ozuah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuah haalt uit met een fantastische trap. Ovie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat. Ovie probeert naar een medespeler te passen. Obiku kopt de bal weg. Daar is Ohenhen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ogunsoto geeft een lange en hoge pass. Umar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osondu. Osondu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CELTIC 60%, Katsina City Fc 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC CELTIC - Katsina City Fc 0:0

47e minuut.
Ngedi rent richting de bal. Met opzet legt Ozuah zijn tegenspeler op de grond. Ngedi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ileagu met een snel genomen vrije trap. Nnaji krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CELTIC - Katsina City Fc 1:0

61e minuut.
Ileagu bereikt de bal nog maar net als eerste. West rent richting de bal. Met opzet legt Ileagu zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Ileagu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ileagu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

65e minuut.
West is nu in balbezit. West passt de bal met de wreef. Ogunsoto rent richting de bal. Ogunsoto geeft een lange en hoge pass. Agbo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Agbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwachukwu rent richting de bal. Nwachukwu geeft de bal voor. Nnaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Nnaji schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Umar is nu in balbezit. Umar passt de bal met de wreef. Omagufi is nu in balbezit. Daar is Nnaji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nnaji haalt uit met een fantastische trap. Ikpeba bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CELTIC 44%, Katsina City Fc 56%.
FC CELTIC - Katsina City Fc 1:0