Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-31 21:25
  • Competitiewedstrijd: League IV 21
  • Stadion: FC Rays Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 916
FC Rays FC CELTIC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 21.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Ige met een sublieme pass. Omagufi is nu in balbezit. Onwuachi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Omagufi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Omagufi komt bij de bal en schiet. Chukwu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Onwuachi haalt uit met een fantastische trap. Nwachukwu kopt de bal weg. Klungelig pakt Ohenhen de bal. Fasindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasindo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Nwachukwu kopt de bal weg. Ayorinde rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nwordu. Nwordu krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Ige bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayorinde onderschept slim de pass. Ayorinde met een sublieme pass. Oruma bereikt de bal nog maar net als eerste. Oruma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Michael speelt de bal door. Oruma rent richting de bal. Ayorinde rent richting de bal. Ayorinde haalt uit met een fantastische trap. Ovie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rays - FC CELTIC 1:0

40e minuut.
Layeni verovert de bal door een tackle van achteren. Layeni geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Obiorah de bal onder controle te krijgen. Nnaji rent richting de bal. Nnaji draait met de bal, schiet en ... Chukwu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rays 54%, FC CELTIC 46%.
FC Rays - FC CELTIC 1:0

56e minuut.
Nwachukwu kopt de bal weg. Oruma bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwordu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Oruma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ayorinde neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Ovie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Okonkwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Omagufi is nu in balbezit. Okonkwo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Okonkwo krijgt een gele kaart. Omagufi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ige zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nnaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Nnaji draait met de bal, schiet en ... Chukwu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nnaji is nu in balbezit. Nnaji draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Rays - FC CELTIC 1:1

73e minuut.
Ayorinde passt de bal met de wreef. Oruma bereikt de bal nog maar net als eerste. Oruma schiet op doel. Ogunbiyi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ovie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rays - FC CELTIC 2:1

85e minuut.
Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwordu probeert naar een medespeler te passen. Igwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Igwe passt de bal met de wreef. Nwordu geeft een lange en hoge pass. Chukwu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Onwuachi geeft een lange en hoge pass. Okonkwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Umar maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Umar naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rays 51%, FC CELTIC 49%.
FC Rays - FC CELTIC 2:1