Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lagos Explosives Fiery United
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 22.5
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


10e minuut.
Enyiaku rent richting de bal. Bankole is nu in balbezit. West onderschept slim de pass. Enyiaku onderschept slim de pass. Enyiaku haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ozurumba kopt de bal weg. Ofodile heeft problemen om de bal te vangen. Bankole is nu in balbezit. Bankole draait met de bal, schiet en ... Emedosi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Oketola de bal onder controle te krijgen. West geeft de bal voor. Apam rent richting de bal. Apam draait met de bal, schiet en ... Nwoke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagos Explosives - Fiery United 0:1

26e minuut.
John rent richting de bal. John geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ofodile de bal onder controle te krijgen. Enyiaku is nu in balbezit. Enyiaku haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Omolade met een sublieme pass. Udebuluzor is nu in balbezit. Udebuluzor passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Apam de bal. Apam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
John verovert de bal door een tackle van achteren. John probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sunday met een snelle inworp. Omolade geeft de bal voor. Nwoke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagos Explosives - Fiery United 0:2

39e minuut.
John rent richting de bal. Babangida onderschept slim de pass. Babangida speelt de bal door. Apam is nu in balbezit. Apam schiet op doel. Paal! Nwoke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lagos Explosives 49%, Fiery United 51%.
Lagos Explosives - Fiery United 0:2

61e minuut.
Sunday geeft een hoge lob. Iroha bereikt de bal nog maar net als eerste. Iroha passt de bal zonder na te denken. Udebuluzor is nu in balbezit. Udebuluzor schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lagos Explosives - Fiery United 0:3

74e minuut.
John kopt de bal weg. Daar is Ofodile, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enyiaku is nu in balbezit. Enyiaku schiet op doel. Emedosi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagos Explosives - Fiery United 1:3

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yekini met de inworp. Babangida speelt de bal door. Shola geeft een lange en hoge pass. Nwoke probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Omolade geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Babangida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iroha is nu in balbezit. Babangida is nu in balbezit. Babangida schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagos Explosives - Fiery United 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lagos Explosives 64%, Fiery United 36%.
Lagos Explosives - Fiery United 1:4