Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokoto Ties Abia Flamingoes
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Michael trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Okonkwo de bal. Agbim rent richting de bal. Agbim schiet op doel. Na een snelle pass probeert Michael de bal onder controle te krijgen. Kalu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Klungelig pakt Agbim de bal. Ezenwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbim onderschept slim de pass. Agbim haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Babalade bereikt de bal nog maar net als eerste. Babalade draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokoto Ties - Abia Flamingoes 0:1

14e minuut.
Enyinnaya met een sublieme pass. Anikputa rent richting de bal. Yobo maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Yobo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Yobo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

19e minuut.
Osim onderschept slim de pass. Osim speelt de bal door. Agbim is nu in balbezit. Agbim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokoto Ties - Abia Flamingoes 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokoto Ties 60%, Abia Flamingoes 40%.
Sokoto Ties - Abia Flamingoes 0:2

49e minuut.
Ogunsoto is nu in balbezit. Agbim verovert de bal door een tackle van achteren. Osim rent richting de bal. Osim schiet op doel. Kalu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokoto Ties - Abia Flamingoes 0:3

51e minuut.
Okonkwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Osim verovert de bal door een tackle van achteren. Osim passt de bal in één keer door. Agbim rent richting de bal. Agbim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokoto Ties - Abia Flamingoes 0:4

54e minuut.
Osim is nu in balbezit. Agbim rent richting de bal. Osim is nu in balbezit. Agbim rent richting de bal. Agbim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ezenwa heeft problemen om de bal te vangen. Okonkwo rent richting de bal. Osim verovert de bal door een tackle van achteren. Osim schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ogunsoto de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokoto Ties 67%, Abia Flamingoes 33%.
Sokoto Ties - Abia Flamingoes 0:4