Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jigawa Dynamites SC Boys
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


25e minuut.
Umukoro geeft een lange en hoge pass. Inworp. Amokachi met de inworp. Ajao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajao draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tyavkase is nu in balbezit. Tyavkase geeft een hoge lob. Egere probeert de bal aan de voet te houden. Sodje is nu in balbezit. Sodje draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ugali verovert de bal door een tackle van achteren. Ugali probeert naar een medespeler te passen. Egere bereikt de bal nog maar net als eerste. Odegbami onderschept slim de pass. Odegbami geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jigawa Dynamites 41%, SC Boys 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jigawa Dynamites - SC Boys 0:0

50e minuut.
Sylvester met een harde bal richting middenveld. Choji is nu in balbezit. Shorunmu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Shorunmu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Shorunmu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

59e minuut.
Tyavkase met een sublieme pass. Ajao rent richting de bal. Ajao passt de bal met de wreef. Umukoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Umukoro draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Oparaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Umukoro verovert de bal door een tackle van achteren. Umukoro passt de bal zonder na te denken. Eromoigbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Eromoigbe schiet op doel. Nwachukwu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ajao kopt de bal weg. Klungelig pakt Udeze de bal. Umukoro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Umukoro krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Ajao is nu in balbezit. Umukoro is nu in balbezit. Ajao tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Umukoro raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Umukoro kan niet meer verder spelen. Thompson komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Choji geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obodo met een snelle inworp. Okosieme bereikt de bal nog maar net als eerste. Okosieme geeft een hoge lob. Nwachukwu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ajao verovert de bal door een tackle van achteren. Obodo rent richting de bal. Ajao begaat een overtreding. Ajao krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Tyavkase bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyavkase geeft de bal voor. Inworp. Amokachi met een snelle inworp. Ajao geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Choji geeft de bal voor. Udeze geeft een lange en hoge pass. Odegbami probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Egere is nu in balbezit. Egere speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jigawa Dynamites 44%, SC Boys 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jigawa Dynamites - SC Boys 0:0