Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lagos Explosives Benue Hobbits
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 17
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Bankole heeft problemen om de bal te vangen. Enyiaku is nu in balbezit. Bankole bereikt de bal nog maar net als eerste. Enyiaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Enyiaku haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Elaho is nu in balbezit. Elaho probeert naar een medespeler te passen. Shorunmu rent richting de bal. Bankole verovert de bal door een tackle van achteren. Bankole draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ozuah heeft problemen om de bal te vangen. Enyiaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuah verovert de bal door een tackle van achteren. Enyiaku onderschept slim de pass. Enyiaku schiet op doel. Okpara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagos Explosives - Benue Hobbits 1:0

13e minuut.
Okpara met een sublieme pass. Bankole heeft problemen om de bal te vangen. Bankole geeft een lange en hoge pass. Ozuah kopt de bal weg. Okpara geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Oketola met een sublieme pass. Monye is nu in balbezit. Enyiaku onderschept slim de pass. Enyiaku haalt uit met een fantastische trap. Okpara probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lagos Explosives - Benue Hobbits 2:0

27e minuut.
Kanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Oretan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okpara rent richting de bal. Okpara geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Oketola passt de bal met de wreef. John is nu in balbezit. John passt de bal zonder na te denken. Enyiaku is nu in balbezit. Enyiaku draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kanu met een sublieme pass. Enyiaku rent richting de bal. Baba begaat een overtreding. Baba krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lagos Explosives 41%, Benue Hobbits 59%.
Lagos Explosives - Benue Hobbits 2:0

64e minuut.
Enyiaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Enyiaku schiet op doel. Igweonu is nu in balbezit. Igweonu haalt uit met een fantastische trap. Okpara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagos Explosives - Benue Hobbits 3:0

77e minuut.
Martins rent richting de bal. Anikputa rent richting de bal. John is nu in balbezit. Martins onderschept slim de pass. Martins schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Oretan geeft de bal voor. Enyiaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuah rent richting de bal. Enyiaku onderschept slim de pass. Enyiaku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagos Explosives - Benue Hobbits 4:0

86e minuut.
Ozuah geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Igweonu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bankole bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankole passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Okpara speelt de bal door. Anikputa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oketola. Anikputa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lagos Explosives 56%, Benue Hobbits 44%.
Lagos Explosives - Benue Hobbits 4:0