Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Boys simp fc
Normal Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Daar is Shittu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abana is nu in balbezit. Abana speelt de bal door. Eromoigbe rent richting de bal. Eromoigbe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Aghahowa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Shittu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thompson. Thompson krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Ishiaku geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Egere met de inworp. Abana rent richting de bal. Abana geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Boys - simp fc 1:0

28e minuut.
Okosieme is nu in balbezit. Okosieme speelt de bal door. Eromoigbe rent richting de bal. Eromoigbe draait met de bal, schiet en ... Ude werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Boys - simp fc 2:0

33e minuut.
Eromoigbe is nu in balbezit. Abana rent richting de bal. Eromoigbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Eromoigbe haalt uit met een fantastische trap. Ude maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Boys - simp fc 3:0

42e minuut.
Klungelig pakt Ademola de bal. Aghahowa probeert naar een medespeler te passen. Eromoigbe rent richting de bal. Abana is nu in balbezit. Abana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Boys - simp fc 4:0

43e minuut.
Daar is Aghahowa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abana bereikt de bal nog maar net als eerste. Eromoigbe rent richting de bal. Abana rent richting de bal. Abana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Boys 45%, simp fc 55%.
SC Boys - simp fc 4:0

50e minuut.
Kaku passt de bal zonder na te denken. Daar is Amunike, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okosieme schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Okosieme krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Ayegbeni passt de bal zonder na te denken. Ozuah bereikt de bal nog maar net als eerste. Shittu is nu in balbezit. Shittu schiet op doel. Sylvester werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Boys - simp fc 4:1

66e minuut.
Ademola probeert naar een medespeler te passen. Abana heeft problemen om de bal te vangen. Eromoigbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Abana bereikt de bal nog maar net als eerste. Abana haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ishiaku rent richting de bal. Ishiaku geeft een hoge lob. Kaku probeert de bal aan de voet te houden. Obodo rent richting de bal. Obodo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Shittu rent richting de bal. Shittu geeft een lange en hoge pass. Kaku is nu in balbezit. Choji bereikt de bal nog maar net als eerste. Choji schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ozuah rent richting de bal. Ozuah geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Inworp. Egere met de inworp. Abana geeft de bal voor. Eromoigbe rent richting de bal. Eromoigbe haalt uit met een fantastische trap. Ude kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Udeze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson probeert naar een medespeler te passen. Egere rent richting de bal. Egere geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Boys 51%, simp fc 49%.
SC Boys - simp fc 4:1