Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jigawa Dynamites Sokoto Ties
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Ezenwa heeft problemen om de bal te vangen. Choji rent richting de bal. Choji passt de bal zonder na te denken. Umukoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Umukoro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ezenwa onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oparaku. Ezenwa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ekhosuehi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Udenkwor de bal. Akinbiyi is nu in balbezit. Akinbiyi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Olufemi rent richting de bal. Ijeh rent richting de bal. Olufemi verovert de bal door een tackle van achteren. Olufemi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Odegbami geeft een lange en hoge pass. Inworp. Alegbe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olufemi rent richting de bal. Olufemi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Yekini bereikt de bal nog maar net als eerste. Yekini passt de bal met de wreef. Olufemi rent richting de bal. Akinbiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Akinbiyi draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ajao verovert de bal door een tackle van achteren. Ajao speelt de bal door. Michael rent richting de bal. Umukoro verovert de bal door een tackle van achteren. Umukoro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kalu trapt de bal weg van het doel. Ezenwa kopt de bal weg. Olufemi is nu in balbezit. Akinbiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Akinbiyi schiet op doel. Nwachukwu bokst de bal weg.

34e minuut.
Yekini rent richting de bal. Amokachi verovert de bal door een tackle van achteren. Amokachi met een sublieme pass. Umukoro is nu in balbezit. Umukoro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Odegbami geeft een hoge lob. Umukoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekhosuehi is nu in balbezit. Umukoro verovert de bal door een tackle van achteren. Umukoro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jigawa Dynamites 58%, Sokoto Ties 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jigawa Dynamites - Sokoto Ties 0:0

58e minuut.
Michael is nu in balbezit. Michael geeft een lange en hoge pass. Inworp. Amokachi met de inworp. Ajao geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jigawa Dynamites 39%, Sokoto Ties 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jigawa Dynamites - Sokoto Ties 0:0