Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niger Princes Akwa-Ibom Princes
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 23.4
average Schieten average
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Otegheri rent richting de bal. Otegheri geeft een lange en hoge pass. Ojigwe rent richting de bal. Ogbodudu onderschept slim de pass. Ogbodudu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Odemwingie passt de bal in één keer door. Oliseh met een sublieme pass. Ilodigwe rent richting de bal. Oliha is nu in balbezit. Oliha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbodudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins rent richting de bal. Ogbodudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbodudu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Godwin met een harde bal richting middenveld. Ilodigwe kopt de bal weg. Obodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliha is nu in balbezit. Oliha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kala Otaji onderschept slim de pass. Omagufi begaat een overtreding. Kala Otaji is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Osueke zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ogbodudu is nu in balbezit. Ogbodudu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Amokachi de bal onder controle te krijgen. Godwin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Klungelig pakt Enyiaku de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Odemwingie. Enyiaku is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Enyiaku zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Eboh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ogbodudu is nu in balbezit. Ogbodudu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kala Otaji kopt de bal weg. Odemwingie bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins verovert de bal door een tackle van achteren. Ogbodudu is nu in balbezit. Ogbodudu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Odemwingie speelt de bal door. Ilodigwe rent richting de bal. Ilodigwe passt de bal in één keer door. Oliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niger Princes 64%, Akwa-Ibom Princes 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Niger Princes - Akwa-Ibom Princes 0:0

46e minuut.
Enyiaku passt de bal met de wreef. Oliseh is nu in balbezit. Olasupo begaat een overtreding. Olasupo krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Omagufi speelt de bal door. Osueke is nu in balbezit. Osueke geeft de bal voor. Ogbodudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbodudu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Chukwunyere speelt de bal door. Martins kopt de bal weg. Amokachi is nu in balbezit. Ogbodudu onderschept slim de pass. Ogbodudu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niger Princes - Akwa-Ibom Princes 0:1

89e minuut.
Olasupo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Omagufi de bal. Omagufi met een sublieme pass. Oliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Ilodigwe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kanu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niger Princes 51%, Akwa-Ibom Princes 49%.
Niger Princes - Akwa-Ibom Princes 0:1