Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 21:25
  • Competitiewedstrijd: League IV 22
  • Stadion: levant Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1601
levant ander boys
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Ovie de bal onder controle te krijgen. Ikeagu is nu in balbezit. Ikeagu speelt de bal door. Ovie is nu in balbezit. Ovie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
levant - ander boys 1:0

26e minuut.
Oretan bereikt de bal nog maar net als eerste. Umukoro onderschept slim de pass. Umukoro speelt de bal door. Akinbiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Akinbiyi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: levant 41%, ander boys 59%.
levant - ander boys 1:0

58e minuut.
Ikeagu kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ngedi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Emenalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Emenalo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Umukoro is nu in balbezit. Emenalo verovert de bal door een tackle van achteren. Moneke legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Emenalo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Emenalo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Okala bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
levant - ander boys 2:0

88e minuut.
Anyanwu geeft de bal voor. Klungelig pakt Ikeagu de bal. Ovie rent richting de bal. Ovie haalt uit met een fantastische trap. Okala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
levant - ander boys 3:0

90e minuut.
Ikeagu probeert de bal aan de voet te houden. Okorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Okorie met een sublieme pass. Akinbiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Akinbiyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
levant - ander boys 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: levant 53%, ander boys 47%.
levant - ander boys 3:1